Ponosna Katalonija

Predviden program

1. dan: Odhod avtobusa izpred šole ob 13.00 uri in vožnja proti Italiji ter z vmesnimi postanki proti Franciji …
2. dan: Nočna vožnja skozi Provanso v Španijo. Prihod v prestolnico Kataloncev, Barcelono. Ogled mestnih znamenitosti; pisana Rambla, Gotska četrt, katedrala, tržnica La Boquera, Katalonski trg, La Pedrera, Sagrada famiglia… Namestitev v hotelu / hostlu in nočitev.
3. dan: Po zajtrku bomo obiskali park Guell, Španski trg in se povzpeli na Montjuic, kjer bomo videli olimpijski stadion. Po želji  bomo obiskali Camp Nou, kjer bomo občudovali vse na temo Barce. Zvečer sprehod po živahni Rambli in Gotski četrti, nato pa povratek v hotel ali hostel in nočitev.
4. dan: Po zajtrku se bomo z javnim prevozom ali peš odpravili v središče mesta, možnost še zadnjih nakupov spominkov in po želji obisk akvarija ali katerega od številnih drugih muzejev. V popoldanskem času odhod proti domu…
5. dan: Prihod domov v dopoldanskih urah

Okvirna cena na učenca ali dijaka od:  269,00 €

Za natančne izračune pošljite povpraševanje na eno izmed naših poslovalnic.

V ceno je všteto

Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, dve nočitvi v hostlu ali hotelu **/*** v večposteljnih sobah, vstopnina v park Guell, turistično vodstvo z licenco GZS, zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, organizacija in ddv.

Učitelji, profesorji, spremljevalci: eno brezplačno mesto na 15 plačanih oseb.

Opombe

Po želji doplačila za različne muzeje; Camp Nou okrog 28,00 €, akvarij okrog 25,00 € …

Obvezno doplačilo za vozovnico mestnega prometa v Barceloni, okvirno 15,00 €.

Barcelona z letalom iz Benetk – pošljite povpraševanje!