Predlogi aranžmajev za zaključene skupine

Verjamemo, da vas je pestra ponudba predlogov izletov in potovanj prepričala in da ste si zaželeli zabave ali pa ste dobili željo po spoznavanju tujih krajev, običajev in ljudi. Gotovo ste našli izlet, ki ustreza tudi vašemu sindikatu, društvu, krožku ali krogu prijateljev.

Mi smo tu, da vam pripravimo nepozaben program, ki bo vključeval vaše dodatne želje in bo narejen po vaši meri.
Pokličite na eno izmed naših telefonskih številk ali pošljite elektronsko sporočilo in se dogovorite s komercialistom za turizem za obisk pri vas ali nas.

Pri povpraševanju in ob prijavi na izlet ali potovanje je dobro vedeti:

  • Ceno vam izračunamo na podlagi želje zaključene skupine in je odvisna od števila udeležencev na enem avtobusu. Končna cena se določi glede na lestvico opredeljeno v ponudbi.  Ob udeležbi drugačnega  števila oseb, kot je navedeno v pogodbi, se cena sorazamerno spremeni.
  • Izlet bo izveden na vaš želeni datum. Določenih izletov ni možno izvesti pred 1. 4. in po 1. 11.
  • Na vseh izletih in potovanjih je predvideno spremstvo turističnega vodnika ali spremljevalca.
  • Izleti in potovanja bodo izvedena v vsakem vremenu. Pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov oziroma do spremenjenega programa v primeru nepredvidenih vremenskih razmer in drugih višjih sil ter v primeru nepredvidenih zaprtij ali obnov objektov, spremenjenih pogojev poslovanja gostinca, hotelirjev, ladjarjev, muzejev, itd.
  • Na gorskih izletih priporočamo primerno športno in toplo opremo.
  • Splošni pogoji in navodila Arriva d.o.o. za turistične aranžmaje in zaključene skupine so sestavni del programa in so vam na voljo na prodajnem mestu in na spletu www.alpetour.si
  • Na poti potrebujete veljaven osebni dokument. Osebna izkaznica je dovolj, če ni drugače navedeno.

Vabljeni z nami po nova doživetja.