Podmornica, nogomet in klobasa

Predviden program

  1. dan: Odhod avtobusa izpred šole v jutranjih urah. Vožnja skozi predor Karavanke in dalje po Turski avtocesti mimo Salzburga v München, kjer nas čaka toliko znamenitosti vrednih ogleda, da nam najbrž ne bo lahko pri izbiri ogledov;  od starega mestnega jedra, Olimpijske vasi s stadionom in stolpom, tovarne in muzeja BMW, živalskega vrta, Allianz arene pa vse do Tehniškega muzeja, za katerega je en dan povsem premalo, da bi si lahko podrobno ogledali vse čudovite zbirke. Krožni ogled mestnih znamenitosti in postanek pri Karlovih vratih, skozi katera se bomo podali v peš cono in se sprehodili do Marijinega trga in tržnice … Prosto za kosilo, nato pa ogledi po želji skupine Zvečer prevoz v hostel / hotel, namestitev, večerja in nočitev.
  2. dan: Po zajtrku se bomo podali na otok sredi reke Isar, kjer stoji mogočna zgradba – Deutsches museum / Tehniški muzej. Tri ure bomo namenili ogledu muzeja in se aktivno vključili v raziskovanje tehničnih in znanstvenih dosežkov. Na preprost in razumljiv način bomo spoznali fizikalne zakone, si natančno pogledali podmornico ali celo obiskali planetarij. Kasneje se lahko povzpnemo na Olimpijski stolp ali obiščemo muzej in svet BMW.  Za vse nogometne navdušence pa bo ogled Allianz arene pravo doživetje! Pozno popoldan povratek proti domu, kamor je prihod predviden v poznih večernih urah.

Okvirna cena na učenca ali dijaka od: 143,00 €

Za natančne izračune pošljite povpraševanje na eno izmed naših poslovalnic.

V ceno je všteto

Prevoz s turističnim avtobusom  na omenjeni relaciji, polpenzion (zajtrk in večerja) v večposteljnih sobah v hotelu 2/3* ali hostlu s kopalnico, ogledi po programu, turistično vodstvo z licenciranim vodnikom GZS, zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris, organizacija in ddv.

Učitelji, profesorji, spremljevalci: eno brezplačno mesto na 15 plačanih oseb.

Dobro je vedeti

  • Končno ceno vam sporočimo na podlagi vaših želenih ogledov.