Preglej vse novice

Prestižno odličje za kakovost Qudal tudi za Alpetour, Potovalna agencija d.o.o.

Datum objave:

S ponosom vam sporočamo, da so slovenski potrošniki družbo ALPETOUR  izbrali za medkrajevnega avtobusnega prevoznika št. 1 v kakovosti, kar potrjuje, da so uporabniki naših storitev zaznali osredotočenost vodstva na doseganje maksimalne stopnje zadovoljstva strank.

ALPETOUR  je osvojil največje število glasov slovenskih državljanov za absolutno najvišjo raven kakovosti v svoji kategoriji in postal nosilec zlate medalje z največjim možnim številom petih zvezdic za kakovost QUDAL – QUality meDal.

Državljanom Slovenije so v raziskavi QUDAL – Quality Medal  zastavili vprašanje (letos prvikrat tudi za storitve avtobusnih prevozov), katero podjetje za avtobusne prevoze na daljše razdalje (medkrajevni avtobusni promet) po njihovem mnenju, ali mnenju in izkušnjah ljudi, ki so jim blizu, ponuja najvišjo raven kakovosti v Sloveniji. V tej kategoriji so Slovenci na prvo mesto postavili ALPETOUR.

Qudal-2016_Alpetour.jpg

Certifikat-QUdal_Alpetour.jpg

 

Raziskava QUDAL – Quality Medal razkriva razmišljanja Slovencev o vrednostih in kakovosti, ki so jim na voljo ter na kakšen način jih prepoznavajo in vrednotijo. Slovenski državljani in državljanke so bili v najnovejši raziskavi QUDAL – Quality Medal vprašani, kaj bi kupovali in uporabljali, če ob nakupu denar ne bi predstavljal težave in bi pri odločanju o nakupu upoštevali izključno kakovost.

Medalja QUDAL – Quality Medal je na osnovi mnenj potrošnikov močna oznaka tistih subjektov, izdelkov in storitev na lokalnem trgu, za katere so potrošniki ocenili, da ponujajo najvišjo raven kakovosti, temelji pa na znanstveno podprtih tržnih raziskavah na temelju preverjene metode Deep Mind Awareness.

Za certifikacijskim projektom QUDAL stoji mednarodna organizacija Icertias s sedežem v Zürichu, ki je na certifikacijskem trgu že prepoznavna tako med potrošniki kot med podjetji v več kot 40 državah na petih celinah, tudi s programoma Best Buy Award in Customers’ Friend.